Rólunk

A Fratelli Dekor Kft. hozzáállása igen egyszerű.
Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll - vagyis Te.
Tapasztalt és képzett szakembereink életre keltik egyedi elképzeléseidet.


Fratelli Dekor: minőség, megbízhatóság és elegancia. A Te szolgálatodban

Egy szép otthon garantálja a tökéletes hangulatot és a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét. Míg egy igényes munkakörnyezet inspirál és feltölt energiával. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a mindennapjainkat milyen közegben töltjük.

Ezért fontos, hogy a felújítás feladatát - a tervezéstől egészen a kivitelezésig - igazi profikra bízzuk. Olyanokra, akik számára a felújítás nem pusztán egyszerű munka, sokkal inkább szenvedély.

A Fratelli Dekor legfőbb célja, hogy olyan tereket hozzunk létre, ahol otthon érezheted magad.

Legyen szó saját házról vagy lakásról, irodáról vagy üzlethelyiségről, számunkra minden belső tér egy újabb, inspiráló kihívást, egy izgalmas feladatot jelent.

Nálunk kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat találhatod meg a felújítási munkákhoz. Tapasztalt szakembereink pedig teljes vagy részleges felújítási munkák segítségével járulnak hozzá a lakályos, modern és inspiráló környezet megteremtéséhez.

Munkánk eredményességét sok éves külföldön szerzett tapasztalat, megannyi újjá varázsolt belső tér és rengeteg elégedett ügyfél igazolja.

Miért érdemes minket választanod?

 • Kizárólag a legjobb minőséget képviseljük

Munkánk során kizárólag prémium minőségű eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk, termékeink pedig csakis a legjobb minőséget képviselik. Cégünk az olaszországi Candis gyár Antiche Terre Fiorentine márka magyarországi hivatalos márkaképviselete.

 • Hozzáállásunk modern és innovatív

Munkánk során minden esetben a legmodernebb elvárásoknak megfelelően dolgozunk. Mind eszközeink, mind munkamódszereink olyan színvonalat képviselnek, mely bárhol a világon képes megállni a helyét. Éppen ezért egészen biztos, hogy nem fogsz csalódni bennünk.

 • Ahol tudunk, segítünk

Folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére állunk, telefonon, e-mailben és személyesen. Ha szükséges, akár nyitvatartási időn túl is. Szívesen nyújtunk segítséget bizonytalan ügyfeleinknek, és akár oktatást is tartunk a termékeink elkészítéséről mind magán-, mind pedig szakemberek részére.

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek

A munka megkezdése előtt minden esetben pontos árajánlatot adunk, mely az eszközök és anyagok árát, valamint a munkadíjat is tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy neked semmiféle rejtett költséggel nem kell számolnod.

 • Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk

Jó kapcsolatokat ápolunk belsőépítészekkel, építészirodákkal és lakberendezőkkel, így igény szerint a felújítással kapcsolatban felmerülő kérdésekben is tudunk segítséget nyújtani.

Mivel foglalkozunk?

A Fratelli Dekor számára szinte semmi nem jelenthet problémát, ha felújításról van szó. Munkánk során többek közt az alábbi feladatokkal foglalkozunk:

 • falak előkészítése
 • dekorfestés
 • festés
 • gipsz/polisztirol stukkók és díszlécek felrakása
 • lamináltparkettázás
 • tapétázás
 • stb.

A felújítási munkálatok privát és céges ügyfelek részére egyaránt elérhetők.

Hogyan zajlik a munka?

 • Gondos előkészítés

A tökéletes végeredmény érdekében fontosnak tartjuk, hogy megértsük kuncsaftjaink igényeit és a kivitelezés során százszázalékosan igazodjunk is ezekhez. A munkák megkezdése előtt így személyesen is találkozunk a megbízókkal, felmérjük a helyszínt és ingyenesen elkészítjük az árajánlatot. Az elnyert projektek esetén a szerződés aláírását követően neked semmilyen további teendőd nincs. Az anyagbeszerzéstől a szállításon át, egészen a teljes megvalósításig mindent mi intézünk. A tökéletes végeredmény érdekében pedig semmiféle plusz kiadással vagy rejtett költséggel nem kell számolnod.

 • Pontos és megbízható munkavégzés

Munkánk során különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokkal, a lehető legmodernebb munkamódszerek szerint dolgozzunk. Ez egyszerre garantálja az esztétikus és szemet gyönyörködtető, valamint a tartós és megbízható végeredményt. Szakembereink minden esetben az igényeidnek és elvárásaidnak megfelelően végzik munkájukat, és azon dolgoznak, hogy álmaidat és elképzeléseidet a lehető legpontosabban formába öntsék.

 • Tiszta és igényes végeredmény

Igyekszünk a lehető legtisztábban dolgozni, a munka végeztével pedig maradéktalanul kitakarítani a munkaterületünket. A helyszínt minden esteben olyan állapotban hagyjuk, ahogy azt a munka kezdete előtt átadtad nekünk, így a takarításra sem szabadidőt, sem pedig külön pénzt nem kell áldoznod.

Számunkra az elégedettség a legfontosabb!

Mivel a munkánk a szenvedélyünk is egyben, így számunkra egyértelműen ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ennek érdekében termékeink elsőosztályú minőséget képviselnek.

A kivitelezés során különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal, minden szakértelmünket latba vetve dolgozzunk.

Modern, haladó gondolkozással és munkamorállal rendelkezünk, melynek alapját a több éves külföldön szerzett tapasztalatunk jelenti. Az elvégzett munka minőségét pedig a szerződés és a számla mellett az általunk vállalt garancia is igazolja.

Partnereink

Az általunk végzett munka kiváló minőségét a korábbi partnereink számára végzett munkák is igazolják.

Néhány korábbi partnerünk:

 • Archikron Kft.
 • Complementer Creative Home
 • Wenga - Luxury Home
 • Peka Bau 2000 Kft.

Referenciáink közt az Avalon Ristorante, BHS Trans Kft., a Frei Café Miskolc, a Téli Fagyi kávézó és bisztró, valamint több szépségszalon,üzlethelyiség és természetesen magánszemély is megtalálható.

Tökéletesen igényes és inspiráló környezetre vágyik? Keressen minket bizalommal!

Amennyiben számodra is fontos, hogy mindennapjaid igényes, inspiráló és otthonos környezetben tölthesd, keres minket bátran! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha szükséges, akár az átlagos munkaidőn túli órákban is. Üzletünk (ahol többek közt több nagyméretű mintapanel is megtekinthető) előre egyeztetés esetén akár hétvégén is látogatható.

Elérhetőségeink:

Fratelli Dekor Magyarország Kft.